Venlo | Wandeling naar Zuiderbrug en terug naar het Wilhelminapark

Vrijdag, 21 januari 2022 | Publicatie van mijn wandeling die start in het Wilheliminapark naar de Zuiderbrug en vandaar uit terug naar het Wilhelminapark. In tegenstelling tot de afgelopen dagen was het vrijdagochtend zonnig weer, alhoewel het in de loop van wandeling veranderde naar redelijk bewolkt. Al met al was het heerlijk wandelweer. 

Blerick | Zicht op Venlo

Blerick | Zicht op Venlo

Zoals aangegeven start de wandeling in het Wilhelminapark. Vandaar uit ben ik via de Sint Urbanusweg (aan de bovenkant van de Lage Loswal) naar de Werf en de Stadshaven gelopen. Vandaar uit via De Oude Beemden naar de Zuiderburg van de A73. Het weer begon inmiddels te veranderen. Via de Blerickse kant aan de Maas ben ik terug gelopen naar de Stadsbrug om vervolgens naar de Stadshaven en de Oude Markt, het Stadhuis naar de Lage Loswal en het Wilhelminapark terug te lopen.

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van deze wandeling.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie