Venlo | Feel the 50’s en Classic Car Show

Zondag, 26 mei 2024 | Vanmiddag bezoek ik Feel the 50’s en de Classic Car Show, beide worden sinds 2011 georganiseerd in Venlo. Mijn bezoek begint bij Feel the 50’s, een ware tijdreis naar het decennium van rock-‘n-roll, vetkuiven en petticoats. De sfeer is fantastisch met levendige muziek, dansoptredens en kraampjes die allerlei vintage kleding en accessoires aanbieden. De liefde voor de jaren 50 is overal voelbaar, van de glimmende jukeboxen tot de klassieke diner-stands. 

Feel the 50's

Na deze nostalgie, ga ik verder naar de Classic Car Show, een paradijs voor autoliefhebbers. De show is een indrukwekkende verzameling van prachtige oldtimers, zorgvuldig gerestaureerd en tentoongesteld door trotse eigenaren. Van glanzende Cadillacs tot stijlvolle Jaguars, elke auto heeft zijn eigen verhaal en unieke charme. Ik kan niet anders dan bewondering hebben voor de hoeveel zorg en passie die gestoken wordt in het behoud van deze mobiele kunstwerken.

Feel the 50's

De combinatie van Feel the 50’s en de Classic Car Show is in alle opzichten een uniek event. Beide evenementen complementeren elkaar perfect en bieden een complete ervaring voor zowel liefhebbers van de jaren 50 als autofanaten. Het is duidelijk waarom deze evenementen sinds hun start in 2011 zo’n groot succes zijn en een vaste waarde in Venlo vormen. Ik kijk nu al uit naar volgend jaar om opnieuw ondergedompeld te worden in deze fascinerende werelden.

Feel the 50's

Klik op de links voor de foto impressie, voor de 360 panorama foto’s, voor de Feel the 50’s film, voor de Classic Car Show film en voor het Feel the 50’s fotoalbum.

Impressie

360° Panorama foto’s

Film(s)

Foto’s

Top

Geef een reactie