Venlo | Spijs! Foodfestival Culinair Genieten

Zondag, 2 juni 2024 | Vanmiddag bezoeken wij de twaalfde editie van het jaarlijkse Spijs! Foodfestival in Venlo. Deze culinaire viering, vindt plaats aan de oevers van de stadshaven en biedt een rijke diversiteit aan smaken en klanken.

Venlo | Spijs! Foodfestival

Bij aankomst wordt je verwelkomt door een levendige sfeer, gevuld met de geuren van vers bereid voedsel. De verschillende foodtrucks en kraampjes, afkomstig uit allerlei windstreken, zorgen voor een kleurrijk schouwspel. Van authentieke Italiaanse pizza’s tot exotische Aziatische gerechten, er is voor ieder wat wils. 

Venlo | Spijs! Foodfestival

Het festival biedt meer dan alleen eten; er is live muziek – van XXJULIA en vele anderen – en entertainment, wat zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. De combinatie van lekker eten, goede muziek en een prachtige locatie maken het een onvergetelijke middag. 

XXJulia, Venlo | Spijs! Foodfestival

Klik op de links voor de foto impressie en voor het complete fotoalbum van ons bezoek aan het Spijs! Foodfestival. 

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie