Hoensbroek | Kasteel Hoensbroek vanuit de lucht

Vrijdag, 26 juni 2020 | Op uitnodiging van een “drone collega” heb ik vandaag Kasteel Hoensbroek bezocht. Dit is een van de grootste kastelen van Nederland met 67 zalen, vertrekken en ruimtes.

Kasteel Hoensbroek | Drone foto

Kasteel Hoensbroek | Drone foto

Kasteel Hoensbroek is al vaker aan de orde geweest op mijn blog. Echter altijd als onderdeel van een evenement dat bij het kasteel georganiseerd werd. Deze publicatie gaat uitsluitend over de vlucht met mijn drone over het kasteel en de Droomvijver die aan de overkant van Kasteel Hoensbroek ligt.

Kasteel Hoensbroek | Droomvijver

Kasteel Hoensbroek | Droomvijver

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn dronevlucht over Kasteel Hoensbroek en de Droomvijver. Klik hier voor de dynamische panoramafoto en hier voor de film van mijn dronevlucht over  Kasteel Hoensbroek en zijn omgeving.

Impressie

Panoramafoto

Foto’s

Film

Top

Geef een reactie