Belfeld | Stuw- en sluizencomplex vanuit de lucht

Zaterdag, 15 februari 2020 | Het stuw- en sluizencomplex van Belfeld heeft tot op heden in mijn publicaties ontbroken. Vandaag is wederom een onstuimige dag en vliegen met de DJI Mavic 2 Pro drone zal kantje boord zijn, echter wie niet waagt wie niet wint. De weersvoorspelling geeft aan dat de zon aan het eind van de ochtend voor een paar uurtjes zal doorbreken. Op naar het Stuw- en sluizencomplex in Belfeld. 

default

Jemig wat staat het water hoog in de Maas, een deel van de stuw is helemaal onder het water verdwenen. De drone weert zich kranig – ondanks de “highwind” waarschuwingen – onder de omstandigheden bij windkracht 4 (en soms, met vlagen nog wat meer). De foto’s en de film spreken boekdelen inzake de waterstand. Na afloop van mijn bezoek ben ik naar Steyl gereden en heb daar nog een paar foto’s genomen van het veer Baarlo-Steyl.

default

Klik hier voor de film en hier voor de foto’s van mijn dronevlucht bij het Stuw- en sluizencomplex in Belfeld.

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie