Venlo | Magische zonsondergang boven Blerick

Woensdag, 26 juni 2024 | Een adembenemend schouwspel ontvouwt zich tijdens deze prachtige zomeravond: een spectaculaire zonsondergang boven Blerick. Met mijn DJI Air3 drone heb ik dit magische moment vanuit een uniek perspectief vastgelegd.

Zonsondergang boven Blerick.

De drone stijgt op vanaf de Lage Loswal, een strategisch gelegen plek aan de Maasoever. Het zachte gezoem van de propellers vermengt zich met het rustige kabbelen van het water. Terwijl de drone hoogte wint en koers zet richting Blerick, bereikt hij al snel het brede water van de Maas, dat glinstert in de laatste zonnestralen.

Zonsondergang boven Blerick.

Een schilderachtig tafereel ontvouwt zich. De lucht is een palet van diepe oranje-, zachte roze- en vurige roodtinten, die weerspiegelen op het Maasoppervlak. Het voormalige Fort Sint-Michiel en het kazerneterrein in Blerick komen in zicht, badend in het gouden licht van de ondergaande zon. De geometrische lijnen van de gebouwen en historische structuren worden prachtig belicht door de warme gloed.

Zonsondergang boven Blerick.

Na een korte pauze om dit beeld vast te leggen, keert de drone terug. Hij vliegt parallel aan het spoor over de Maas richting Venlo. De Stadshaven en omgeving vormen een hoogtepunt tijdens de terugvlucht. Een groot schip met twee duwbakken passeert terwijl de drone over de haven vliegt.

Zonsondergang boven de Stadshaven in Venlo.

Vanuit de lucht is het laatste stuk stadsvernieuwing van Q4 aan de Maas goed zichtbaar. De Lage Loswal komt weer in zicht. De drone daalt langzaam, het gezoem wordt luider naarmate hij de grond nadert. Met een zachte landing eindigt deze bijzondere vlucht, die niet alleen een prachtige zonsondergang heeft vastgelegd, maar ook een uniek perspectief op de schoonheid van Venlo en Blerick.

Stadsvernieuwing in Venlo.

Klik op de foto-impressie, film en het fotoalbum van deze spectaculaire zonsondergang boven Blerick.

Impressie

Zonsondergang boven Blerick.
Zonsondergang boven Blerick.
Zonsondergang boven Blerick. Zonsondergang boven Blerick.

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie