Fietstocht | Door het Groene Hart van Limburg

Dinsdag, 30 april 2024 | Een heerlijke dag voor een fietstocht vanuit Venlo voor een schilderachtige tocht door de regio. De route richting het noorden omvat verschillende pittoreske locaties, waaronder Velden, Grubbenvorst, Houthuizen en de Maas bij Lottum. In zuidelijke richting fietsen we terug naar Venlo via Grubbenvorst en de Brightlands Green Campus Venlo.

De fietstocht begint in Venlo en gaat over schilderachtige paden langs – en in de nabijheid van – de Maas richting Velden, waar we met het veerpont oversteken naar Grubbenvorst. De oversteek biedt een prachtig uitzicht op de Maas en de omringende natuur.

Net voor Grubbenvorst slaan we af richting Houthuizen, waar we genieten van de rustige landelijke omgeving. Dit geldt met name voor het stroomgebied waar de meanderende Molen- en Siebersbeek uitmonden in de Maas bij Lottum. Hier pauzeren we om de drone de lucht in te sturen en te genieten van het prachtige landschap.

Op de terugweg naar Venlo passeren we opnieuw Grubbenvorst. Vanuit hier fietsen over fietsbrug bij de A73 naar Brightlands Green Campus Venlo. Op de Campus genieten wij de moderne architectuur in combinatie met de groene omgeving waar innovatieve ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid plaats vinden. Wederom stuur ik de drone de lucht in.

Vanuit Brightlands Green Campus Venlo fietsen we langs de golfbaan in aanleg via de Greenport Bikeway (fietspad) naar Venlo terug. Voor deze publicatie zijn 3 verschillende camera’s gebruikt; nl. Gopro Hero11 Black voor de foto’s, DJI Air 3 drone voor de luchtfoto’s en films en tot slot een Insta360 X3 voor de filmbeelden.

Klik op de links voor de foto impressie, de 360° panoramafoto’s, de films, het fotoalbum en de Komoot route informatie van onze fietstocht voor het Groene Hart van Limburg. 

Impressie

360° panoramafoto

Films

Foto’s

Drone foto’s

Foto’s

Route informatie

Top

Geef een reactie