Den Helder | Marinemuseum Geschutsmakerij

Zaterdag, 14 augustus 2021 | Deze publicatie gaat over ons bezoek aan het Marinemuseum en in het bijzonder over het gebouw waarin de voormalige geschutsmakerij gevestigd was. In dit gebouw vind je een aantal exposities met als onderwerp :Geschutsmakerij”, “Zeeslag”, “Schip en Werf” en “Wervianen”.

Marinemuseum | Voormalige geschutsmakerij

Marinemuseum | Voormalige geschutsmakerij

Het Marinemuseum is gevestigd op het terrein van de voormalige Rijkswerf Willemsoord. Het museum bestaat uit enkele gebouwen aan de wal en enkele schepen aan de kade. In de gebouwen zijn vaste en wisselende tentoonstellingen te zien, deels over de geschiedenis van de marine en deels over de technische ontwikkelingen.

Klik op onderstaande links voor informatie over het onderwerp en/of de foto’s van de betreffende exposities:

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan het gebouw van de voormalige geschutsmakerij.

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie