Den Helder | Marinemuseum onderzeeboot Tonijn

Zaterdag, 14 augustus 2021 | Deze publicatie gaat over ons bezoek van onderzeeboot Tonijn. Onderzeeboot Tonijn is te bezoeken – en van binnen te bekijken – via het hoofdgebouw van het Marinemuseum in Den Helder. Het Marinemuseum is gevestigd op het terrein van de voormalige Rijkswerf Willemsoord. Het museum bestaat uit enkele gebouwen aan de wal en enkele schepen aan de kade. In de gebouwen zijn vaste en wisselende tentoonstellingen te zien, deels over de geschiedenis van de marine en deels over de technische ontwikkelingen.

Marinemuseum | Interieur van onderzeeboot Tonijn

Marinemuseum | Interieur van onderzeeboot Tonijn

Klik op onderstaande links voor informatie over het onderwerp en/of de foto’s van de betreffende exposities:

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan onderzeeboot Tonijn.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie