Den Helder | Marinemuseum hoofdgebouw

Zaterdag, 14 augustus 2021 | Vandaag brengen we een bezoek aan Den Helder waarbij wij ons richten op het bezoek aan het Marinemuseum dat gevestigd is op het terrein van de voormalige Rijkswerf Willemsoord. Het museum bestaat uit enkele gebouwen aan de wal en enkele schepen aan de kade. In de gebouwen zijn vaste en wisselende tentoonstellingen te zien, deels over de geschiedenis van de marine en deels over de technische ontwikkelingen.

Deze publicatie gaat over de expositie die je kunt vinden in het hoofdgebouw van het Marinemuseum.

Den Helder | Marinemuseum

Den Helder | Marinemuseum

Klik op onderstaande links voor informatie over het onderwerp en/of de foto’s van de betreffende exposities:

Impressie

Foto’s

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank
Top

Geef een reactie