Kopenhagen | Zonsondergang

Dinsdag, 1 november 2022 | Na mijn bezoek aan Slot Rosenborg is het tijd om terug te lopen naar mijn hotel. Het begint inmiddels een beetje te schemeren en het zal nu niet lang meer duren voor de zon ondergaat en Kopenhagen zijn avondkleed aantrekt.

Kopenhagen | Nyhavn

Kopenhagen | Nyhavn

Vanaf Slot Rosenborg loop ik richting Nyhavn en vandaar uit naar het water dat ik volg tot aan mijn hotel. Onderweg zie ik de zon ondergaan en in een mum van tijd is het donker. Kopenhagen is overdag een kleurrijke stad, in de avond is die kleurenrijkdom niet anders.

Kopenhagen | Blox gebouw

Kopenhagen | Blox gebouw

Alleen komt de kleur nu van de lichten die je overal branden. De omgeving aan het water met zijn verlichte gebouwen vormt een heerlijk decor om in het donker door heen te wandelen en zo komt er een eind aan een prachtige dag waarin ik heel veel gezien heb.

Kopenhagen | Verlichte bar Marriott Hotel

Kopenhagen | Verlichte bar Marriott Hotel

Klik hier voor een foto impressie en hier voor de foto’s van mijn wandeling in Kopenhagen bij het invallen van de avond.

Foto impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie