Noord-Limburg | Fietstocht langs de Maas

Zaterdag, 13 april 2024 | Onze fietsroute van vandaag voert langs de idyllische oevers van de Maas tussen Venlo en Broekhuizen, door historische dorpen en langs verborgen pareltjes. We starten in Venlo en fietsen langs de Maas richting Velden. Daar steken we de rivier over met de veerpont en vervolgen we onze weg naar Grubbenvorst.

Aan de overkant van de Maas slaan we af richting Houthuizen, waar we de betoverende Meulebeek volgen die door het landschap kronkelt. Bij de monding van de Meulebeek in de Maas maken we een korte stop om te genieten van het prachtige uitzicht.

Vervolgens fietsen we naar Broekhuizen, waar we opnieuw de Maas oversteken met een traditionele veerpont naar Arcen. We laten Arcen links liggen en fietsen door tot aan de Wijmarsche Molen, waar Graanbranderij De IJsvogel gevestigd is.

Na Arcen fietsen we richting Lingsfort en het landelijke Hanik. Onderweg fietsen we langs en door diverse natuurgebieden met prachtige uitzichten. Via Lomm fietsen we naar Velden en keren we ten slotte terug naar Venlo.

Klik op de links voor de foto impressie, de 360° panorama foto’s, de film, het fotoalbum en de fietsroute van onze fietstocht langs de Maas.

Impressie

360° panorama foto’s

Film

Van Zuid naar Noord
Van Noord naar Zuid

Foto’s

Route informatie

Top

Geef een reactie