Marokko | Zonsondergang in de Erg Chebbi woestijn

Donderdag, 14 maart 2024 | In de uitgestrekte Erg Chebbi woestijn van Marokko, waar gouden zandduinen zich uitstrekken tot aan de horizon, beleven we een onvergetelijk avontuur. Onze dromedaristocht door de Erg Chebbi woestijn brengt ons naar de hoge duinen, waar we de betoverende zonsondergang boven het majestueuze Atlasgebergte aanschouwen.

Als je denkt dat dit een rustige tocht is heb je het mis. De woestijn is levendig bevolkt door andere reizigers op dromedarissen, quads, 4-wheel drives en motoren. De sfeer is bruisend en opwindend, de lucht is gevuld met het geluid van de voertuigen die door het zand snijden, vermengt met de stille be- en verwondering van medereizigers.

Te midden van deze bedrijvigheid vinden we rust in de betoverende schoonheid van de zon die langzaam achter de bergen zakt, een kleurenpalet van oranje, roze en paars schilderend over de hemel. De stilte die volgt op het moment van de ondergang, brengt een gevoel van sereniteit en verwondering met zich mee, het is een moment van tijdloze magie.

Na de adembenemende zonsondergang vervolgen we onze tocht naar het tentenkamp, waar we de nacht zullen doorbrengen onder een schitterende sterrenhemel. Onderweg worden we vergezeld door een steeds donkerder wordende mysterieus stille woestijn, slechts doorbroken door het geluid van de dromedarissen die rustig voortstappen door het zand.

Al met al is het een ervaring die ons verbindt met de natuurlijke schoonheid en eeuwenoude mystiek van de Marokkaanse woestijn. Deze dromedaristocht zal lang in onze herinnering blijven, een moment van avontuur, verwondering en pure magie te midden van de uitgestrektheid van de Erg Chebbi woestijn.

Klik op links voor de foto impressie, de 360° panorama foto’s, de films en het fotoalbum van deze onvergetelijke zonsondergang in de Erg Chebbi woestijn.

Impressie

360° Panorama foto’s

Films

Foto’s

Top

Geef een reactie