Marokko | Betoverende Ontdekkingen Casablanca en Rabat

Zondag 10 maart 2024 | Klaar voor een dag vol avonturen! De metropool Casablanca verwelkomt ons met een boeiende mix van traditie en moderniteit. Gisteren ben ik vertrokken voor een 11-daagse groeps rondreis door Marokko, waarbij we o.a. de vier KoningsstedenFès, Marrakech, Meknes en Rabat – bezoeken.

We startten vandaag meteen met een hoogtepunt: de majestueuze Hassan II-moskee. Statig torent ze boven de Atlantische Oceaan uit, haar minaretten die de hemel raken. We doorkruisen de bruisende boulevards en bewonderden de elegante wijk Anfa, waar moderne architectuur harmonieus samensmelt met traditionele charme.

Vervolgens reizen we door naar de betoverende hoofdstad Rabat, een van de legendarische Koningssteden. We dompelden ons onder in de rijke geschiedenis tijdens een bezoek aan de imposante Hassantoren en het sierlijke mausoleum van koning Mohamed V. Een wandeling door de sfeervolle steegjes van de Kasba van de Oudaya’s biedt een betoverend uitzicht op de glinsterende kustlijn.

Na deze boeiende dag zetten we koers naar Meknès. Deze eerste dag van onze Marokkaanse reis heeft ons hart veroverd met haar ongeëvenaarde schoonheid en culturele schatten. Vol verwachting kijken we uit naar de komende dagen, gevuld met nieuwe ontdekkingen en onvergetelijke ervaringen in dit betoverende land.

Klik op de hyperlinks voor de foto impressie, de dynamische 360° panorama foto’s en het complete fotoalbum voor de betoverende ontdekkingen in Casablanca en Rabat.

Impressie

Dynamische 360° panorama foto’s

Foto’s

Top

Geef een reactie