Lille | De laatste dag

Zaterdag, 30 december 2023 | Onze laatste dag in het betoverende Lille is de perfecte afsluiting van ons bezoek aan deze charmante stad. De ochtend begint met een culturele verkenning bij de Opéra de Lille.

Vervolgens genieten we van adembenemende uitzichten over de stad vanuit het reuzenrad, een ervaring die een panoramisch perspectief biedt op de betoverende skyline van Lille.

Vervolgens wandeling we naar de imposante Église Saint-Maurice en de schilderachtige Église Saint-Étienne, waar we even de tijd nemen om te genieten van de indrukwekkende architectonische grandeur.

De volgende stop is de imposante Citadelle de Lille, een historische vesting die getuigt van de rijke militaire geschiedenis van de stad.

Daarna steken de Pont Napoléon over, een brug doordrenkt met historische betekenis, voordat we beginnen met een toepasselijke afsluiting van deze dag, een bezoek aan Maison natale de Charles de Gaulle

Deze diverse en boeiende wandeling door Lille vormt perfecte afsluiting van een onvergetelijk verblijf in deze Franse juweel van een stad.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van onze laatste dag in Lille.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie