Venlo | Herfstwandeling Groote Heide

Zondag, 3 december 2023 | De Groote Heide in Venlo laat zicht op deze zondagochtend ervaren als een betoverend herfstparadijs. Op sommige delen van de Groote Heide hangt de ochtendnevel nog subtiel tussen de bomen, waardoor het landschap in combinatie met de zon, gehuld is in een mysterieuze sfeer.

De kleuren van de herfst zijn op het hoogtepunt, met een palet van warme rood- en bruintinten die de bladeren van de bomen sieren. Het knisperen van de bladeren onder mijn voeten, het zachte ruisen van de wind en de ochtendnevel creëeren een rustgevende symfonie aan kleur, geur en geluid tijdens mijn wandeling.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van mijn wandeling over de Groote Heide.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie