Venlo | Van Wilhelminapark tot De Oude Beemden in 360°

Woensdag, 29 november 2023 | 360° beelden van mijn wandeling tussen het Wilhelminapark en de Oude Beemden  zijn verrassend en geven een compleet ander beeld beeld van de stad. De wandeling begint in het Wilhelminapark en loopt naar de Lage Loswal. 

Vanaf de Lage Loswal gaat het verder naar de Stadshaven. Daarna vervolg ik mijn weg naar De Oude Beemden. Dit natuurgebied is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur. Vervolgens loop ik terug naar mijn vertrekpunt, het Wilhelminapark. 

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de Dynamische 360° foto’s van Wilhelminapark, Lage Loswal, Stadshaven, De Oude Beemden en hier voor de 360° films van mijn wandeling.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto’s

Wilhelminapark

Lage Loswal

Stadshaven

De Oude Beemden

Films

Top

Geef een reactie