Venlo | Hoogwater Jachthaven en Zandfabriek Raaieind

Woensdag, 22 november 2023 | Vandaag wandel ik gewapend met mijn Sony A7 IV camera en mijn DJI Air 3 drone vanuit het Wilhelminapark langs de Maas met zijn Hoogwater, via de idyllische Océ-weerd –  onderdeel van het Rivierpark Venlo-Velden – tot aan de grens met Velden en terug. 

De Maas, die als een levensader door het landschap stroomt, biedt door het hoogwater adembenemende vergezichten en inspirerende uitzichten. Ter hoogte van de Venlose jachthaven gaat de drone de lucht in, om de omgeving vanuit een uniek perspectief te fotograferen en te filmen.

De volgende halte ligt op de grens van Venlo, Velden ter hoogte van de Zandfabriek Raaieind in Grubbenvorst, waar de drone de industriële pracht van dit gebied vastleg. De sporen van de draglines, bulldozers en vrachtauto’s laten patronen in het zand achter die abstracte foto’s en filmbeelden opleveren. 

De diversiteit van de natuur, de serene sfeer van de Maas en de industriële grandeur langs de route creëeren een onvergetelijke ervaring. Met de camera’s probeer ik de essentie van deze wandeling in beelden vast te leggen, de dronebeelden voegen hier een extra dimensie aan toe.

Klik hier voor de foto impressie’s, hier voor de dynamische 360° panoramafoto’s en hier voor de films. Tot slot kun je hier klikken voor de fotoalbums.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto’s


Films

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie