Venlo | Herfstkleuren en fontein Wilhelminapark

Vrijdag, 17 november 2023 | Mijn DJI Air 3 drone filmde vanmiddag het hoogwater in de Maas. Na dit indrukwekkende schouwspel wilde ik nog een paar drone opnames maken van de herfstkleuren in het Wilhelminapark. Naast het Wilhelminapark heb ik ook een aantal herfstsfeer foto’s gemaakt van de nabije omgeving.

De herfst heeft zijn werk gedaan in het Wilhelminapark. De bomen en struiken zijn prachtig gekleurd in rood, geel en oranje. Ik heb mijn drone gebruikt om de herfstkleuren vanuit de lucht te filmen en te fotograferen. Naast de herfstkleuren is er nog veel meer te zien in het Wilhelminapark. Er is een grote vijver met een fontein. Deze fontein is het middelpunt van de film.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de film en hier voor het fotoalbum van mijn bezoek aan het Wilhelminapark met mijn drone.

Impressie

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie