Venlo | Herfstkleuren Jammerdaalse Heide vanuit de lucht

Dinsdag, 7 november 2023 | Het prachtige natuurgebied Jammerdaalse Heide in Venlo vormt het decor voor een adembenemende verkenning van de weelderige herfstkleuren. Vanmiddag trekt erop uit om mijn DJI Air 3 drone om de herfstpracht van dit natuurgebied vast te leggen in foto’s en films.

De drone, een meester in het vastleggen van adembenemende luchtfoto’s, manoeuvreert behendig boven de boomtoppen en onthult de diversiteit van de bladeren in verschillende tinten en vangt de seizoensverandering in beeld.

De drone camera legt de details vast die vanaf de grond onopgemerkt blijven: de veranderende bladeren van diepgroen naar rijke goudgele tinten, de karmozijnrode gloed van esdoorns en het rustgevende tapijt van bladeren op de bosbodem en dat allemaal vanuit de lucht op een hoogte variërend tussen 40 en 120 meter.

Niet alleen worden foto’s vanuit verschillende hoogten vastgelegd, de filmische opnames maken de totale ervaring levendig en meeslepend. De drone vangt de dans van bladeren in de wind en illustreert de serene harmonie van de natuur.

De foto’s en films vormen een eerbetoon aan de ongrijpbare schoonheid van de herfst en belichten de onbeschrijfelijke pracht van de Jammerdaalse Heide in Venlo. De verkenning met de DJI Air 3 drone toont de grootsheid van de natuur in haar meest schilderachtige seizoen. Het nodigt kijkers uit om te genieten van de verstilde schoonheid die de herfst te bieden heeft.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de dynamische 360° panoramafoto’s en hier voor de films. Tot slot kun je hier klikken voor het complete fotoalbum van mijn bezoek aan het Jammerdaal.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto’s

Films

Foto’s

Klik op bovenstaande foto voor het fotoalbum op Flickr.

Geef een reactie