Venlo | Herfstkleuren van het Zwart Water

Zaterdag, 4 november 2023 | Vanochtend begeef ik me op een kleurrijke herftswandeling door het natuurgebied Zwart Water, gelegen in de gemeente Venlo. Mijn doel is het vastleggen van de prachtige herfstkleuren die deze fantastische omgeving te bieden heeft.

Bij het begin van de wandeling, wordt ik onmiddellijk begroet door een symfonie van kleuren, geuren en geluiden. De bomen en struiken die langs de kronkelende paden staan, zijn veelal getooid in de meest spectaculaire tinten. Goudgeel, dieprood en roestbruin.

De oevers van de Venkoelen zijn op deze zaterdagochtend een oase van rust. Onderweg zie ik de nodige paddenstoelen die uit de vochtige grond omhoog schieten. Sommigen zijn zo klein als speldenknoppen, terwijl andere reuzen de herfstbodem domineren.

Het natuurgebied Zwart Water brengt mij in verwondering en herinnert mij eraan hoe belangrijk het is om onze natuurlijke schatten te koesteren en te behouden. Ik besef hoe gelukkig ik ben dat ik de mogelijkheid heb om zulke wonderlijke plekken te verkennen en te genieten van de overweldigende schoonheid van de herfst.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor een aantal dynamische 360° panoramafoto’s en hier voor het fotoalbum van mijn wandeling door het natuurgebied Zwart Water.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto’s


Klik hier voor alle dynamische 360° panoramafoto’s in het album.

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie