Schandelo | Herfstpracht van het Zwart Water uit de lucht

Dinsdag, 31 oktober 2023 | Vanmiddag heb ik mijn drone ter hoogte van Schandelo de lucht in gestuurd. Schandelo, een buurtschap van Venlo ligt nabij het adembenemende natuurgebied Zwart Water. De drone heeft een specifiek doel: het vangen van de herfstkleuren die dit gebied sieren. 

De drone vliegt op een hoogte tussen de 30 en 120 meter, en legt de diversiteit van de natuur vast. Het warme okergeel van de bladeren vermengd met het diepe rood en bruin creëren een kleurenpalet dat in harmonie was met de rust van het omringende landschap.

Vanaf deze hoogte geven de dronebeelden een weids overzicht, waarbij de wisseling van de seizoenen zichtbaar wordt. De kronkelende paden omlijnd door bomen in verschillende stadia van herfstpracht, vormden als het ware een natuurlijk schilderij.

De beelden, gevangen door de lens van de drone, vangen de essentie van dit seizoen: de vergankelijkheid van de natuur, de sereniteit van de omgeving en de magie van de herfst die de harten van velen betovert.

De vlucht boven Schandelo is een eerbetoon aan de veranderende pracht van Moeder Natuur, vastgelegd om te delen en te koesteren. Deze beelden zijn niet alleen een visuele traktatie, maar een herinnering aan de vergankelijkheid van de natuur en de schoonheid van de herfst die, hoewel tijdelijk, een eeuwige indruk achterlaat.

Klik hier voor de foto impressie, hier de dynamische 360° panorama’s, hier voor de film en hier voor het fotoalbum met foto’s van deze herfst drone vlucht ter hoogte van Schandelo.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto’s

Film

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie