Venlo | Dronevlucht langs Kermis, Maas en Kazerneterrein

Maandag, 23 oktober 2023 | De zon zakt langzaam achter de horizon en brengt een betoverend schouwspel van licht en geluid op de Venlose Kermis. Als liefhebber van drone beelden besluit ik mijn om mijn DJI Air 3 op te laten stijgen en dit bruisende evenement aan het einde van de dag vanuit de lucht vast te leggen.

De drone begint zijn vlucht in het natuurgebied Raaijweide en vliegt van hieruit naar de spoorbrug, een stalen bouwwerk dat zich majestueus over de Maas uitstrekt. Vervolgens vliegt de drone via de Stadshaven – waar het Reuzenrad staat opgesteld – naar de Lage Loswal, waar opwindende attracties het publiek vermaken. De drone vliegt verder over de Maas naar het rustige natuurgebied Raaijweide, waar de rust van de natuur contrasteert met de drukte van de kermis.

Vervolgens vliegt de drone verder naar het voormalige kazerneterrein in Blerick. Via de drone zijn de historische gebouwen van bovenaf te bewonderen. Tevens zie je de voorbereidingen die getroffen worden t.b.v. de herinrichting van het kazerneterrein. De eerste regendruppels vallen omlaag. 

Helaas begint de regen serieuze vormen aan te nemen, en ik moet mijn drone avontuur vroegtijdig beëindigen. Een drone en regen vormen nu eenmaal geen ideale combinatie. Desondanks heeft de drone vlucht prachtige beelden (foto’s en film) opgeleverd van de bezienswaardigheden van Venlo vanuit de lucht.

Klik hier voor de foto impressie, klik hier voor de dynamische 360° pano’s, hier voor de films en hier voor het fotoalbum van de dronevlucht langs de kermis en de Maas.

Impressie

Dynamische 360° foto’sFilms

Foto’s

Klik op bovenstaande foto voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie