Scheveningen | Verkwikkende ochtendwandeling langs de Noordzee

Dinsdag, 17 oktober 2023 | Vroeg in de ochtend geniet ik van een verkwikkende ochtendwandeling langs de prachtige boulevard van Scheveningen en de Noordzee, beginnend en eindigend bij het iconische Kurhaus Hotel.

Op de boulevard worden inmiddels de paviljoens geleidelijk afgebroken, waarmee meteen het einde van dit zomerseizoen wordt aangekondigd. Geen nadeel zonder voordeel, er ontstaat namelijk een open, weids uitzicht op de Noordzee.

Mijn wandeling gaat verder naar het Noorderstrand, waar je van het brede zandstrand en de rustige atmosfeer kunt genieten. Vervolgens loop ik terug naar de Scheveningse Pier. Aan de pier kun je in alle vroegte moedige surfers bewonderen die de golven bedwingen, wat een opwindend schouwspel is om te zien. De kracht van de Noordzee en de vaardigheid van de surfers zorgen voor een inspirerende ervaring.

Mijn ochtendwandeling wordt afgesloten bij terugkeer naar het Kurhaus Hotel. Al met al een heerlijk ochtendwandeling langs de boulevard. Een perfecte manier om de dag te beginnen en uw zintuigen te prikkelen met de natuurlijke pracht en levendige activiteiten van deze kustplaats.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van mijn ochtendwandeling langs de Noordzee.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie