Scheveningen | Van Kurhaus tot Zeevaart monumenten

Maandag, 16 oktober 2023 | Vanmiddag arriveren in Scheveningen voor kort verblijf in het iconische Kurhaus Hotel. Deze historische parel aan de Noordzeekust biedt ons de perfecte uitvalsbasis om deze bruisende badplaats te verkennen.

Na kwartier te hebben gemaakt in het Kurhaus, dat bekendstaat om zijn weelderige interieur en prachtige uitzichten op de zee, begeven we ons richting de Scheveningse Pier. Terwijl we over de pier wandelen, worden we getrakteerd op adembenemende uitzichten op de eindeloze zee en de kustlijn.

De pier biedt een scala aan eetgelegenheden en attracties, waaronder een reuzenrad. De fraaie kustlijn wordt enigszins ontsiert door de aanwezige windmolenparken. Na ons bezoek aan de pier, vervolgen we onze wandeling over het gouden zand van Scheveningen’s beroemde strand.

De donkere wolken en de naderende zonsondergang kleuren de lucht terwijl we onze wandeling vervolgen naar Scheveningen-Dorp. We bezoeken de haven en bekijken de Zeevaart monumenten met ontzag. Wat heeft dit dorp een groot aantal offers moeten brengen voor de zeevaart.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de dynamische 360° foto van de Kurhauszaal en hier voor het fotoalbum van onze eerste dag in het Kurhaus in Scheveningen.

Impressie

Dynamische 360° foto Kurhauszaal

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie