Venlo | Verbluffende dronevlucht boven Nolensplein en -park

Zondag, 1 oktober 2023 | Op deze prachtige herfstdag, heb ik in alle vroegte een adembenemende dronevlucht te maken boven het Nolensplein en het Nolenspark in Venlo. Deze locaties, die vaak het kloppende hart van de stad vormen, onthullen hun ware schoonheid vanuit de lucht.

Terwijl de drone langzaam opstijgt en een panoramisch uitzicht biedt, kun je niet anders dan versteld staan van de weelderige groene oase die het Nolenspark in de (bijna) herfst is. De bladeren van de bomen beginnen te verkleuren. Een prachtig kleurenpalet van rood, geel en oranje ontvouwt zich voor de lens. Het park lijkt te ademen met het ritme van de natuur.

De dronevlucht biedt een uniek perspectief op de architectuur van Venlo, met zijn historische gebouwen die naast moderne constructies staan. De Sint-Martinusbasiliek steekt in het prille zonlicht majestueus uit boven de stad, een baken van geschiedenis en traditie.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de dynamische panoramafoto’s, hier voor de film en hier voor het fotoalbum van de dronevlucht boven het Nolensplein en -park.

Impressie

Dynamische panoramafoto’s


Film

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie