Venlo | Dronevlucht langs de Maas

Zondag, 24 september 2023 | Vanmiddag ben ik naar natuurgebied Raaijweide gelopen , een idyllisch gebied in de uiterwaarden van de Maas, voor een verkenning van de stad vanuit de lucht en dan met name de Stadshaven, de Lage Loswal, de Maas en uiteraard het gebied Raaijweide. 

De drone start en klimt omhoog naar 50 meter hoogte en begint zijn reis langs de glinsterende Maas, die als een levensader door de stad stroomt. Binnen enkele ogenblikken heb ik een adembenemend uitzicht op de omgeving van de Maas met o.a. de bruggen over de Maas, de Stadshaven en de Lage Loswal.

Na over de Stadshaven en de Lage Loswal gevlogen te zijn vliegt de drone de Maas over richting het voormalige kazerneterrein in Blerick. De drone is ondertussen gestegen tot zo’n 80 meter hoogte en brengt met gemak dit historische stukje Venlo in beeld.

Vanuit de lucht is de rijke geschiedenis van dit gebied duidelijk zichtbaar, met oude omwalling, de gebouwen en het prachtige groen. Vervolgens keert de drone weer terug en land op de plek waar hij opgestegen is.

Klik hier voor de foto impressie, en hier voor de dynamische 360° panoramafoto, klik hier voor de film en hier voor het fotoalbum van de dronevlucht langs de Maas.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto

Film

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.

Geef een reactie