Venlo | Sint-Martinusbasiliek in 360°

Vrijdag, 22 september 2023 | Tijdens mijn bezoek aan de Sint-Martinusbasiliek in Venlo kreeg ik de gelegenheid om de prachtige architectuur en de historische betekenis van deze religieuze locatie te verkennen en in 360° foto’s vast te leggen. De Sint-Martinusbasiliek, ook bekend als de Sint-Martinuskerk, is een indrukwekkend bouwwerk dat een belangrijke rol speelt in de geschiedenis van Venlo.

De kerk dateert uit de 14e eeuw en staat bekend om zijn gotische stijl en opvallende toren. Bij binnenkomst word je onmiddellijk getroffen door de serene sfeer en de indrukwekkende eenvoud van het interieur. De prachtige glas-in-loodramen voegen een extra dimensie toe aan deze kerk.

Tijdens mijn bezoek kreeg ik toestemming voor het maken van 360° foto’s – met mijn GoPro Max – van het interieur van de kerk.  De foto’s geven een gedetailleerd beeld van de architectonische elementen, de kunstwerken en de spirituele atmosfeer van de kerk. 

Klik hier voor de foto impressie op basis van de 360° foto’s, klik hier voor de dynamische 360° foto’s en hier voor het fotoalbum met 360° foto’s.

Impressie

Dynamische 360° foto’s

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum met 360° foto’s op GoPro.
Top

Geef een reactie