Venlo | In iconische beelden gevangen

Vrijdag, 15 september 2023 | In de vroege ochtend van een zonovergoten vrijdagochtend begint mijn avontuurlijke kriskras fietstocht door het schilderachtige centrum van Venlo. Gewapend met mijn 360° GoPro Max, is het mijn doelstelling is om alle bekende gebouwen en iconische plekken in het centrum op een bijzondere wijze vast te leggen in een film.

Screenshot van een scene in de film

Mijn kriskras fietstocht begint in het Wilhelminapark, vandaar uit fiets ik naar de Lage Loswal. Het water van de Maas glinstert in de ochtendgloren. Na de Lage Loswal onthult het nog slaperige centrum van Venlo zich in al zijn pracht en glorie.

Screenshot van een scene in de film

In de film zie je o.a. het stadhuis, de indrukwekkende Sint-Martinuskerk met zijn majestueuze toren die de stad lijken te omarmen. De prachtige Joriskerk en het imposante Limburgs Museum en nog veel meer. De GoPro Max legt elk detail vast, van de gotische architectuur tot de moderne kunstinstallaties.

Screenshot van een scene in de film

Tijdens mijn fietstocht ben ik getuige van de stad die ontwaakt en tot leven komt. Mijn kriskras fietstocht door het centrum van Venlo met mijn GoPro Max is een reis vol schoonheid en geschiedenis, vastgelegd in 360 graden, om telkens opnieuw te beleven via de screenshot foto’s uit de film en de film van deze fietstocht.

Screenshot van een scene in de film

Klik hier voor de impressie van de screenshot foto’s uit de film en hier voor de film van deze fietstocht.

Impressie

Film

Top

Geef een reactie