Maasroute | Van Venlo naar Broekhuizen in beelden

Donderdag, 7 september 2023 | In de vroege ochtend begint mijn fietstocht van Venlo naar Broekhuizen en terug. Mijn reis begint aan de oevers van de Maas bij Venlo. Het is een perfecte ochtend voor een fietstocht. Vervolgens passeer ik het schilderachtige Kapelletje van Genooi, een plek doordrenkt van geschiedenis en spirituele rust.

Vervolgens gaat mijn route door het schilderachtige dorpje Velden, waar de zon langzaam doorbreekt en het landschap in een warme gloed dompelt. Ter hoogte van het veerpont laat ik de drone voor de eerste keer omhoog. Vervolgens steek met het veerpont de Maas over van Velden naar Grubbenvorst. De dronebeelden tonen de rust van het water en de groene uitzichten die je kunt bewonderen.

Vervolgens trap ik stevige door tot ik Houthuizen bereik. Ook hier gaat ik de drone omhoog om het prachtige buitengebied tussen de Houthuizer Molen en de Maas van bovenaf te filmen en te fotograferen. Ten slotte bereik ik Broekhuizen, waar ik mijn eerste deel van de fietstocht voltooi. Wederom laat ik mijn drone opstijgen om de prachtige omgeving vast te leggen op films en foto’s. 

De GoPro Max en DJI Air 3 drone hebben deze fietstocht vastgelegd, waardoor ik iedereen met kan mee fietsen en tijdens deze heerlijke fietstocht en mee kan genieten van de schoonheid langs de Maas en de Limburgse landschappen. 

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de dynamische 360° panoramafoto van Broekhuizen, hier voor de films en hier voor het fotoalbum van de fietstocht van Venlo naar Broekhuizen.

Impressie

Dynamische 360° panoramafoto

Films

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie