Venlo | Wandeling over de Groote Heide in 360°

Donderdag, 31 augustus 2023 | Welkom bij mijn wandeling over de Groote Heide in Venlo, vastgelegd met mijn GoPro Max in verschillende beeldformaten! De Groote Heide is een uitgestrekte, adembenemende natuurlijke omgeving die mij keer op keer betoverd.

Mijn wandeling begint bij de oude schietbanen, waar geschiedenis en natuur hand in hand gaan. De rustieke charme van de overwoekerde loopgraven en de oude schietdoelen dienen nu als herinneringen aan een vervlogen tijdperk. Ze geven mij een gevoel van ontzag voor de harmonie tussen de menselijke geschiedenis en de natuurlijke wereld.

Vervolgens wandel ik verder naar het Jupiter vliegveld, waar enthousiaste modelvlieg hobbyisten hun vliegtuigen de lucht in sturen. Ik wandel om het vliegveld heen en loop weer terug naar waar ik mijn wandeling gestart ben.

De Groote Heide is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Van weidse panoramische uitzichten,   wilde bloemen/planten tot wilde dieren. Mijn bezoek aan De Groote Heide was een puur genieten, mijn GoPro Max heeft me geholpen om deze magische plek op een unieke manier vast te leggen. Bekijk mijn video’s en foto’s en laat je inspireren om zelf dit natuurlijke wonder te verkennen.

Klik hier voor de impressie, hier voor de dynamische 360° foto’s en hier voor de film van mijn bezoek aan de Groote Heide. 

Impressie

Dynamische 360° foto’s

Rondom de schietbanen

Rondom het Jupiter modelvliegveld

Groote Heide

Film

Top

Geef een reactie