Venlo | Museum Van Bommel Van Dam in 360°

Woensdag, 30 augustus 2023 | Mijn bezoek aan het Museum van Bommel van Dam is altijd een boeiende en cultureel verrijkende ervaring. Het museum, gelegen in het hart van Venlo, is een schatkamer van moderne en hedendaagse kunst en biedt een uitgebreide collectie die zeker de moeite waard is om te verkennen. 

Bij aankomst word je begroet door het opvallende moderne architecturale ontwerp van het museum, dat mooi contrasteert met de historische omgeving. Het interieur van het museum is ruim en goed verlicht, wat de kunstwerken op een indrukwekkende manier tot hun recht laat komen. Tijdens mijn bezoek heb ik de GoPro Max camera gebruikt om unieke en meeslepende 360° foto’s te maken van de kunstwerken en de museumomgeving.

Tijdens mijn bezoek heb ik 360° foto’s gemaakt van het gebouw (voorgevel, ontvangstbalie, kunstuitleen, trappenhuis, “Duikbril” en de daktuin/terras) en twee exposities gefotografeerd nl. de exposities over Armando en Fons Schobbers

Onderstaande afbeelding laat zien hoe je door de 360° foto’s kunt navigeren.

Dynamische 360° foto’s

Ingang, ontvangstbalie en kunstuitleen

Armando: door de ogen van een vriend

Trappenhuis

Tango – Fons Schobbers in beeld

Zolder, duikbril en daktuin

Top

2 gedachtes over “Venlo | Museum Van Bommel Van Dam in 360°

Geef een reactie