Venlo | Van Floriade naar Brightlands

Dinsdag, 22 augustus 2023 | Mijn drone vertrekt vanuit het voormalige openluchttheater op het terrein van de voormalige Floriade in Venlo, nu bekend als Brightlands. De vlucht begint met een langzame stijging, terwijl de drone omhoog gaat, biedt het oude theater een adembenemend uitzicht op het omliggende groen en de historische plattegrond van het voormalige Floriade-terrein.

Na het verlaten van het theater, vliegt de drone over het voormalige Floriade-terrein, dat nu de thuisbasis is van Brightlands, een innovatieve hub voor onderzoek en technologie. De drone glijdt boven de weelderige groene ruimtes en sierlijke tuinen van het voormalige Floriade-terrein, met in het middelpunt de glinsterende vijver. Het water weerspiegelt de lucht en de omliggende vegetatie, wat een schilderachtig beeld oplevert.

Het uitzicht op Brightlands biedt een prachtig contrast tussen het verleden en de toekomst, met moderne gebouwen en laboratoria die zich vermengen met de natuurlijke schoonheid van de voormalige Floriade. De vlucht eindigde met een soepele afdaling, tijdens de vlucht zijn er een adembenemende beelden van dit unieke landschap vastgelegd.

Klik hier voor de foto impressie, klik hier voor de film, klik hier voor de dynamische 360° pano en hier voor het fotoalbum van mijn bezoek aan het voormalige Floriade terrein.

Impressie

Film

Dynamische 360° panorama foto

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie