Dubrovnik | Avondwandeling en betoverende schoonheid

Maandag, 14 augustus 2023 | We maken avondwandeling door de sfeervolle straatjes van Dubrovnik. De historische gebouwen langs onze route stralen een tijdloze schoonheid uit, en we kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van hun charme.

Terwijl de zon langzaam ondergaat, wandelen wij het adembenemende Gradac Park, een groen paradijs met een panoramisch uitzicht op de glinsterende Adriatische Zee. Het schouwspel van de zonsondergang over de zee is betoverend, en we nemen de tijd om te genieten van dit natuurlijke spektakel voordat we het betoverende Šulić strand bezoeken. Het kristalheldere water nodigt uit voor een verfrissende duik dat dan ook volop door de lokale bevolking wordt gedaan.

De volgende stop is het majestueuze Fort Lovrijenac, dat hoog boven de stad troont en een spectaculair uitzicht biedt op de stadsmuren en de glinsterende zee. De geschiedenis van deze plek kun je bijna voelen, en we wanen ons even terug in de tijd terwijl we genieten van het uitzicht.

Terwijl we langzaam terug wandelen naar ons appartement, dompelt de avondzon de stad onder in een warm en gouden licht. Het is een betoverende avond in Dubrovnik, een herinnering die ons voor altijd bij zal blijven.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van deze betoverende avondwandeling.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie