Venlo | Venkoelen een natuurlijke oase

Zondag, 2 juli 2023 | Een wandeling langs de Venkoelen bij het Zwart Water in Venlo is een ware traktatie voor wandelaars en natuurliefhebbers. De Venkoelen, gelegen aan de rand van de stad, bieden een oase van rust en schoonheid. Terwijl je langs het kronkelende pad loopt, omringd door weelderige groene velden en rietkragen, word je ondergedompeld in de serene sfeer van dit prachtige natuurgebied.

Door het gebied stroomt de Latbeek en aan de rand van het gebied ontspringt de Stepkensbeek beide zorgen voor een vredige ambiance. Het kalme water weerspiegelt de omringende flora en fauna, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat. Met elke stap die je zet, ontdek je een nieuw aspect van dit bijzondere landschap.

Een wandeling langs de Venkoelen bij het Zwart Water is een ware verademing, een moment van ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Het is een plek waar je de rust van de natuur kunt ervaren.

Normaliter zou ik deze omgeving met een groothoeklens fotograferen, vandaag gebruik ik mijn 150-500 mm. telelens. Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van de wandeling langs de Venkoelen.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie