Venlo | Classic Car Show & Feel the 50’s

Zondag, 28 mei 2023 | Tijdens een bezoek aan de Classic Car show en Feel the 50’s in Venlo, word je ondergedompeld in een betoverende wereld van nostalgie en vintage charme. De Classic Car show op de Lage Loswal is een waar paradijs voor autoliefhebbers.

Rijen glanzende, prachtig gerestaureerde klassieke auto’s strekten zich voor je uit, elke auto een kunstwerk op wielen. Je ogen worden gevangen door de schitterende details en het vakmanschap waarmee deze voertuigen zijn gerestaureerd. Van glanzende Cadillacs tot schattige Volkswagen Kevers, er is een overvloed aan tijdloze schoonheid om van te genieten.

Gepassioneerde eigenaren en mede-enthousiastelingen delen hun kennis graag met geïnteresseerden. Er worden boeiende gesprekken over de geschiedenis en technische details van de verschillende modellen gevoerd. Daarnaast hoor je over de toewijding en liefde die nodig is om deze oldtimers in perfecte staat te houden.

Naast de Classic Car Show bied Feel the 50’s je een stap terug in de tijd naar de gouden era van de jaren 50. Je dwaalde door een kleurrijke markt met kraampjes vol vintage kleding, accessoires en memorabilia. Je ontdekt unieke stukken die je mee terugvoerden naar de tijd van rock-‘n-roll, jukeboxen en pittige kapsels.

Tijdens Feel the 50’s kun je genieten van liveoptredens van swingbands en dansgroepen die de opzwepende ritmes van de jaren 50 nieuw leven inbliezen. De dansvloer wordt gevuld met enthousiaste mensen die de jive, twist en andere dansstijlen van die tijd demonstreerden.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor het fotoalbum van mijn bezoek aan de Classic Car Show en Feel the 50’s op deze prachtige Pinksterzondag.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.

Geef een reactie