Venlo | Feel the 50’s (zaterdag)

Zaterdag, 27 mei 2023 | Het Mgr. Nolenspark is getransformeerd in een levendige 50’s-oase voor het unieke evenement “Feel the 50’s“. “Feel the 50’s” neemt je mee terug in de tijd naar de levendige jaren 50, een periode vol rock-‘n-roll, swingende dansmoves en tijdloze stijl.

Bij binnenkomst word je direct ondergedompeld in de sfeer van de jaren 50. Het park is omgetoverd tot een kleurrijk spektakel met vintage producten, felgekleurde jukeboxen en prachtig geklede mensen in retro-outfits. De vrolijke fifties muziek van Elvis Presley en Chuck Berry en vele andere musici uit die tijd vullen de lucht.

Als je door het park wandelt, ontdekt je kraampjes en stands die een breed scala aan authentieke 50’s-ervaringen bieden. Je kunt genieten van heerlijke milkshakes en hamburgers in een typische Amerikaanse diner-setting. De geur van versgebakken donuts en popcorn zweven door de lucht en verleidde je om te genieten van zoetigheden uit die tijd.

Het hoogtepunt van “Feel the 50’s” is de dansvloer, waar ervaren dansers en enthousiaste beginners samen komen om de bekende dansstijlen uit die tijd te oefenen. Terwijl de avond vordert, verandert het park in een magische plek vol twinkelende lichten. De sfeer wordt intiemer en romantischer, en je kunt genieten van slowdances onder de sterrenhemel, omringd door gelijkgestemde liefhebbers van de jaren 50.

Klik hier voor de foto impressie, klik hier voor het fotoalbum van de zaterdagmiddag en hier voor het fotoalbum van de zaterdagavond.

Impressie

Foto’s | Zaterdagmiddag

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.

Foto’s | Zaterdagavond

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie