Venlo | Raaijweide vanuit de lucht

Donderdag, 1 juni 2023 | Natuurgebied Raaijweide in Venlo is een prachtig stukje natuur langs de Maas dat je uitnodigt om te verkennen. Het is gebied straalt rust en sereniteit uit. De Raaijweiden is een uitgestrekt landschap met weelderige weiden, kronkelende paden en een verscheidenheid aan flora en fauna.

Vanuit de drone zie je een prachtig groen landschap langs de Maas. Je ziet de hoogwatergeul die een natuurlijk rivierlandschap vormt met natte en droge delen. Helaas grazen er vandaag geen Galloway-koeien in het gebied waar de drone overheen vliegt. Daarnaast heb je vanuit de drone een prachtig uitzicht op de skyline van Venlo en Blerick.

Tijdens de vlucht van de drone geniet ik van prachtige uitzichten op groene weiden, strandjes, struikgewassen en ook van de watervogels die rondvliegen of zwemmen in de nabijgelegen waterpartijen.

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de film en hier voor het fotoalbum van mijn bezoek aan natuurgebied Raaijweide met mijn drone.

Impressie

Film

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie