Gdańsk | Bootreis naar betoverend Sopot

Dinsdag, 9 mei 2023 | Deze publicatie gaat over mijn bootreis naar en bezoek aan de badplaats Sopot. In Gdańsk ben ik op de boot gestapt voor een boottocht door de havens en langs de Baltische kustlijn van Polen met als bestemming Sopot.

Terwijl ik richting Sopot vaar geniet ik van de activiteiten en drukte in de haven van Gdańsk en het panoramisch uitzicht op de kustlijn. Eenmaal aangekomen in Sopot, wacht er een charmant kustplaatsje op om ontdekt te worden. 

Ik stap van boord en maak een wandeling over de beroemde houten pier, de langste houten pier in Europa. Verder breng ik een bezoek aan het historische centrum van Sopot, waar je kunt ronddwalen door geplaveide straatjes en prachtige architectuur kunt bewonderen. 

Na een heerlijke wandeling langs het strand van Sopot is het tijd om terug te keren naar Gdansk. Ik stap weer aan boord van de boot en geniet van een ontspannen terugreis terwijl ik geniet van alles wat er op het water gebeurt.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor de film. Klik hier voor het fotoalbum van mijn boottocht door de haven en bezoek aan Sopot.

Impressie

Film

Foto

Klik op bovenstaande afbeelding voor het fotoalbum op Flickr.
Top

Geef een reactie