Venlo | Armando in Museum van Bommel van Dam

Woensdag, 19 april 2023 | Deze publicatie gaat over mijn bezoek aan het Museum van Bommel van Dam en dan in het bijzonder aan de tentoonstelling over het werk van Armando. De tentoonstelling omvat het werk van de Nederlandse kunstenaar Armando, die bekend staat om zijn krachtige en expressieve stijl. 

Een van de meest opvallende aspecten van de tentoonstelling “Armando: door de ogen van een vriend” was de manier waarop de kunstwerken worden gepresenteerd. De ruimte is prachtig ingericht en de werken zijn zorgvuldig geplaatst om het effect te maximaliseren. Het feit dat het vandaag een zonnige dag is versterkt de tentoonstelling nog meer. 

Als ik in Museum van Bommel van Dam rondloop kan ik het niet nalaten om foto’s te maken van het iconische trappenhuis, de duikbril en het dakterras.

Klik hier voor een foto impressie, klik hier voor alle foto’s van mijn wandeling en gezoek aan de tentoonstelling van Armando in Museum van Bommel van Dam.

Impressie

Foto’s

Klik op bovenstaande afbeelding om de foto’s op Flickr te bekijken.
Top

Geef een reactie