Halifax | Dartmouth en Discovery Centre

Zaterdag, 25 maart 2023 | Vandaag maken we onze laatste wandeling door Halifax. De wandeling begint bij de Historic Properties, een prachtig gerestaureerde wijk met veel oude gebouwen en historische charme.

Vervolgens nemen de veerboot naar Dartmouth, waar we genieten van het prachtige uitzicht op de haven van Halifax en de omliggende heuvels. Vervolgens nemen we de veerboot terug naar Halifax. 

Na onze boottocht lopen we via de Harbour Boardwalk naar de Garrison Brouwerij. Vervolgens bezoeken we de Halifax Farmers Market, een lokale markt waar je verse groenten, fruit en ambachtelijke producten kunt kopen. 

Onze wandeling van vandaag eindigt in het Discovery Centre, een interactief wetenschapsmuseum dat geschikt is voor alle leeftijden. We hebben genoten van de expositie van de beweegbare stalen dinosauriërs van John Payne.  Het is een geweldige manier om deze dag af te sluiten. 

Al met al was ons bezoek aan Halifax een geweldige ervaring. We hebben genoten van de prachtige omgeving, de lokale cultuur en de vele attracties die de stad te bieden heeft en de vriendelijke mensen. 

Klik hier voor de foto impressie en hier voor de foto’s van onze laatste wandeling voor Halifax en Dartmouth.  

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie