Halifax | Halifax Mooseheads – Charlottetown Islanders

Woensdag, 22 maart 2023 | Vanavond ga ik naar de ijshockey wedstrijd tussen Halifax Mooseheads en de Charlottetown Islanders. De rivaliteit tussen deze twee teams is al jaren aan de gang en de fans zijn er klaar voor om getuige te zijn van een hopelijk spannende wedstrijd.

De eerste periode begon met een snelle start voor de Mooseheads. Al na enkele minuten wist de aanvaller van Halifax de puck in het doel van Charlottetown te schieten, waarmee ze de leiding namen met 1-0. De Islanders probeerden zich terug te vechten, maar de Mooseheads verdediging was sterk en hield ze tegen. De eerste periode eindigde met een stand van 3-0 in het voordeel van Halifax, met nog twee doelpunten gescoord door hun aanvallers.

De tweede periode was niet anders dan de eerste voor de Mooseheads. Ze bleven de druk op de Islanders opvoeren en wisten al snel hun voorsprong te vergroten. Met nog vier minuten te gaan in de periode stond het al 6-0 in het voordeel van Halifax. De fans van de Mooseheads werden steeds luider en enthousiaster na elke doelpunt die hun team maakte.

In de derde periode leken de Islanders de hoop op te geven. Ze konden de verdediging van Halifax niet doorbreken en de Mooseheads maakten er gebruik van door nog drie doelpunten te scoren, waarmee ze de wedstrijd eindigden met een overtuigende 9-0 overwinning. De fans van de Mooseheads vierden feest terwijl de teleurgestelde fans van de Islanders teleurgesteld naar huis gingen.

De Halifax Mooseheads speelden een geweldige wedstrijd en lieten zien waarom ze een van de beste teams in de competitie zijn. Hun aanvallers waren scherp en hun verdediging was ondoordringbaar.

Klik hier voor een foto impressie en hier voor de foto’s van de ijshockey wedstrijd tussen de Halifax Mooseheads en de Charlottetown Islanders.