Halifax | Harbour Boardwalk in de Mist

Zaterdag, 18 maart 2023 | Op de eerste volledige (mistige) dag van ons bezoek aan Halifax in Canada hebben we een wandeling gemaakt langs de beroemde Halifax Harbour Boardwalk. Deze historische promenade is een van de populairste attracties van de stad en biedt een prachtig uitzicht op de haven.

Onderweg hebben we een tussenstop gemaakt bij Garrison brouwerij, een lokale brouwerij die bekend staat om zijn ambachtelijke bieren en zijn gastvrije sfeer. Het is een geweldige manier om de cultuur van Halifax te ervaren en de smaken van de stad te proeven.

Na onze tussenstop bij de brouwerij zijn we verder gewandeld naar de Halifax Seaport Farmers Market, een bruisende en levendige marktplaats waar lokale boeren en ambachtslieden hun waren verkopen. 

Onze laatste stop van de dag was bij Pier 21, een belangrijke historische locatie en het museum van de immigratie in Canada. Hier hebben we geleerd over de geschiedenis van de immigranten in Canada en hoe zij hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van het land. 

Al met al was onze eerste dag in Halifax een geweldige ervaring, waarbij we hebben genoten van de lokale cultuur, geschiedenis en smaken van deze prachtige stad. We kijken uit naar de rest van onze reis en zijn benieuwd naar wat deze stad nog meer te bieden heeft.

Klik hier voor een foto impressie en hier voor de foto’s van onze wandeling langs de Halifax Harbour Boardwalk.

Foto impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie