Bratislava | UFO MOST SNP

Dinsdag, 21 februari 2023 | Vanuit de oude binnenstad van Bratislava wandelen wij over het voetgangersdek van de MOST SNP brug naar de UFO en genieten van het prachtige uitzicht op de Donau en de stad.

Eenmaal bij de UFO aangekomen zijn we meteen onder de indruk van het imposante gebouw. Het is een moderne constructie die hoog boven de stad uittorent en een futuristisch tintje aan de oude stad geeft. We nemen de lift naar boven en zijn verbluft door het adembenemende uitzicht over Bratislava en de omgeving. 

We nemen ruim de tijd om van het uitzicht te genieten. Vervolgens besluiten we om iets te drinken in de bar van UFO restaurant. Het is een geweldige ervaring om te genieten van een drankje terwijl we vanuit 95 meter hoogte uitkijken over de stad en de omgeving.

Al met al was ons bezoek aan de UFO in Bratislava het letterlijke hoogtepunt van onze reis. Het is een geweldige manier om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken. We kunnen een bezoek aan de UFO aanraden aan iedereen die Bratislava bezoekt en op zoek is naar een unieke ervaring.

Klik hier voor een foto impressie en hier voor de foto’s van ons bezoek aan de UFO.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie