Bratislava | Slovenské Narodné Múzeum

Dinsdag, 21 februari 2023 | Na ons bezoek aan het Mirbachovho paláce lopen we naar het Slovenské Narodné Múzeum (Slowaaks Nationaal Museum). Na ongeveer 20 minuten lopen, bereiken we het Slowaaks Nationaal Museum, dat zich bevindt in een imposant gebouw uit de 19e eeuw.

Het museum huisvest een indrukwekkende collectie kunstvoorwerpen en historische artefacten die de geschiedenis van Slowakije weerspiegelen, van de prehistorie tot het moderne tijdperk. We bezoeken de afdelingen over middeleeuwse kunst, de afdeling over de prehistorie en de afdeling die is gewijd aan de moderne geschiedenis van Slowakije. 

Al met al was ons bezoek aan het Slowaaks Nationaal Museum een  ervaring die ons een dieper inzicht gaf in de rijke geschiedenis en cultuur van Slowakije. Vanuit hier lopen we weer terug naar het centrum om de innerlijke mens te versterken.

Klik hier voor een foto impressie en hier voor alle foto’s van onze wandeling naar en bezoek aan het Slovenské Narodné Múzeum (Slowaaks Nationaal Museum).

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie