Venlo | Lage Loswal & kunstwerk Stroming

Maandag, 13 februari 2023 | De Lage Loswal met zijn Loskraan en het kunstwerk “Stroming” zijn twee iconische bezienswaardigheden in Venlo die zich uitstekend lenen voor een dronevlucht. Vanuit de lucht kun je de prachtige omgeving en het moderne kunstwerk in al hun glorie bewonderen. Vanuit de drone kun je de schoonheid van het gebied vanuit een uniek perspectief bekijken.

Venlo | Kunstwerk "De Stroming" van bovenaf gezien

Venlo | Kunstwerk “De Stroming” van bovenaf gezien

Het kunstwerk “Stroming” is een opvallende en indrukwekkende installatie gelegen langs de rivier de Maas. Het bestaat uit een reeks golvende stenen zuilen die zijn ontworpen om de stroming van de rivier weer te geven. Vanuit de drone kun je de abstracte vormen en de prachtige textuur van het kunstwerk bewonderen, en hoe het perfect in harmonie is met de natuurlijke omgeving.

Venlo | De Loskraan aan de Lage Loswal

Venlo | De Loskraan aan de Lage Loswal

Een dronevlucht boven de Lage Loswal en kunstwerk “Stroming” is een unieke manier om deze prachtige bezienswaardigheden te ervaren. Het geeft je de kans om het gebied vanuit een totaal andere perspectief te bekijken en de ongerepte schoonheid van de natuur en het moderne kunstwerk volop te genieten. 

Venlo | De Maas

Venlo | De Maas

Klik hier voor een foto impressie, hier voor de film en hier voor alle foto’s van mijn bezoek aan de Lage Loswal en kunstwerk “De Stroming”.

Foto impressie

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie