Blerick | Fort Sint-Michiel zonsondergang

Dinsdag, 7 februari 2023 | Het is al een poos geleden dat ik er met een van mijn drones op uitgetrokken ben. Vandaag ga ik met mijn nieuwe DJI mini 3 pro op pad om een dronevlucht aan het eind van de dag te maken bij Fort Sint-Michiel

Blerick | Fort Sint-Michiel

Blerick | Fort Sint-Michiel

Het was een prachtige zonnige maar koude dag die garant staat voor een kleurrijke zonsondergang. Met een druk op de knop was mijn drone in de lucht en begon hij een prachtige vlucht langs de waterkant van Venlo. De ondergaande zon scheen op het water en creëerde een adembenemend uitzicht. 

Venlo | Ondergaande zon

Venlo | Ondergaande zon

Het was fantastisch de beelden vast te leggen met mijn DJI mini 3 pro. De drone is uitgerust met een 4K-camera die beelden opnam met een ongelofelijke helderheid en kleur. Ik was ook onder de indruk van de stabiliteit van de drone en hoe gemakkelijk hij te besturen was, zelfs op grote hoogte.

Blerick | Ondergaande zon

Blerick | Ondergaande zon

Klik hier voor de foto impressie, hier voor de film en hier voor alle foto’s van de prachtige zonsondergang bij Fort Sint-Michiel in Blerick.

Foto impressie

Film

Foto’s

Top

Geef een reactie