Venlo | Parken, pleinen en de Maas

Donderdag, 19 januari 2023 | Deze publicatie gaat over mijn wandeling door een aantal parken en over pleinen die Venlose binnenstad rijk is. De wandeling start bij het Burgemeester Bergerpark.

Venlo | Burgemeester Bergerpark

Venlo | Burgemeester Bergerpark

Verder kom je beelden tegen van het Julianapark, het Limburgs Museum, de Keizerstraat, het Dominicanenplein/Toon Hermanshuis, het Flujasplein bij C&A, de Schinkemert, de Jodenstraat, de Oude Markt, de Markt met het Stadhuis, de Maaskade met zijn hoogwater (dat aan het dalen is), de Vreedzame Krijger, de Maaskade/Lage Loswal met de havenkraan die in het hoogwater staat en tot slot het Wilhelminapark.

Venlo | Lage Loswal

Venlo | Lage Loswal

Klik hier voor een foto impressie, hier voor de film en hier voor de foto’s van de wandeling door/over parken en pleinen van de binnenstad van Venlo. Klik hier voor Komoot route informatie. Het beeldmateriaal is gemaakt met een GoPro Hero11 Black.

Impressie

Film

Foto’s

Komoot route informatie

Top

Geef een reactie