Venlo | Nieuwjaarsduik 2023

Zondag, 1 januari 2023 | Het is inmiddels een aantal jaar geleden dat er in Venlo een Nieuwjaarsduik heeft plaats gevonden. Om deze traditie nieuw leven in te blazen heeft Tap-Out In- en Outdoor Sport op 1 januari 2023 een bootcamp en Nieuwjaarsduik georganiseerd om het nieuwe jaar in te luiden. 

Het bootcamp en de Nieuwjaarsduik vinden plaats in ‘Natuurgebied Raaijweide’ gelegen aan de Venrayseweg te Blerick. De bijeenkomst op Nieuwjaarsdag wordt om 11:00 uur gestart met een pittig bootcamp onder een dreigende lucht.

Rond de klok van 12:00 uur vindt de Nieuwjaarsduik plaats. Vervolgens kunnen de deelnemers en bezoekers met een kom soep en/of warme chocomel de Nieuwjaarsduik af sluiten. Al met al een prima start voor dit nieuwe initiatief van Tap-Out.

Klik hier voor de foto impressie en hier voor de foto’s van de Nieuwjaarsduik in Venlo.

Impressie

Foto’s

Top

Geef een reactie