Venlo | Op zoek naar de herfst

Maandag, 12 september 2022 | Afgelopen weekend heb ik foto’s op mijn Facebook account gepubliceerd van de vijver in het Wilhelminapark. Er kwamen nogal wat reacties op deze foto’s die hinten op de naderende herfst. 

Venlo | Op zoek naar de herfst

Venlo | Op zoek naar de herfst

Dit was de aanleiding om een wandeling te maken van zo’n 15 km. rondom Venlo met als thema “Op zoek naar de herfst”. De wandeling bracht mij naar o.a. het Burgemeester Bergerpark, de Groote Heide, ‘t Ven, de Océ-Weerd en tenslotte het Wilhelminapark. De echte herfst laat nog even op wachten alhoewel eerste voortekenen steeds zichtbaarder worden. 

Venlo | Op zoek naar de herfst

Venlo | Op zoek naar de herfst

Klik hier voor een impressie en hier voor de foto’s van mijn zoektocht naar de herfst rondom Venlo.

Impressie

Foto’s

Facebook

Top

Geef een reactie